PukScharbau

PUK SCHARBAU
KOMMUNIKATION LEDERSKAB FORANDRING

Communication can change behaviour. Good communication can change people and transform the way we operate and create results together.

 

Jeg udarbejder, designer og faciliterer interaktive workshop koncepter for 10 - 400 deltagere, der skaber varige resultater

 Min erfaring er, at engagement, kreativitet og et dynamisk og interaktivt program er nøglen til en vellykket workshop. I samarbejde med jer udvikler jeg et forløb for workshopformatet og formulerer succeskriterier samt en klar målsætning så der opnås et solidt resultat.

“Vi anvendte Puk Scharbau i forbindelse med lederkommunikation af NNIT’s forretningsstrategi. Et emne, som kan være tungt og vanskeligt for ledere at formidle videre til deres medarbejdere. Men Puk fik vha. en lærerig og underholdende workshop vist, at det kan sagtens kan lade sig gøre at hive strategien ned på jorden og få den ud i organisationen. Der var en god veksling mellem teori og praksis, hvor deltagerne hele tiden blev inddraget. Og så blev det krydret med humor, som gjorde det lettere at forstå et kompliceret budskab. Alle deltagere fik brugbare værktøjer til at kommunikere strategien videre.

Deltagerne sagde:
- Nogle få enkle budskaber som gik rent igennem
- Det ramte spot on
- Formidabelt.
- God veksling ml. teori og praksis og positivt der ikke blev trådt rundt i et emne for længe ad gangen
- Super god måde at inddrage deltagerne, hvilket gav en god veksling mellem teori og praksis”

— NNITs ledelse